Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Vahşi cinayette tüyler ürperten detay! Öldürdüğü nişanlısının kalbini ve cisel organını…

Genç kadını boğularak öldürülüp cesedi parçalara ayrılan caninin; kalbi, böbrekleri ve cinsel organını ise dondurucuya koyduğu ortaya çıktı.

Vahşi cinayette tüyler ürperten detay! Öldürdüğü nişanlısının  kalbini ve cisel organını…
15 Temmuz 2022 14:40
221
A+
A-

Savaşın devam ettiği Ukrayna’da korkunç bir cinayet davası gündemde… Avukat Petr Begun, 39 yaşındaki nişanlısı Olha Davydenko’yu boğarak öldürdü. Sonra da talihsiz kadının cesedini parçalara ayıran cani, delillerden kurtulmak için bazı uzuvlarını gölete attı.

Birkaç gün boyunca, ceset parçalarını yok etmeye çalışan Begun’un bisikletiyle şüpheli çantalar taşıdığı görüldü. Olha Davydenko’nun pelvisi ve omurgasının bir kısmı gölete atılan bir bavulun içinde bulunurken, kopmuş elleri ve ayakları başka bir çöp torbasında bulundu.

Vahşet, daha da ürpertici boyutlara ulaştı. Zanlının, sevgilisinin kalbini, böbreklerini ve cinsel organını dondurucuya sakladığı ortaya çıktı. Sevgilisini çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü itiraf eden 39 yaşındaki zanlının, 15 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor.

‘POTANSİYEL BİR KOCA’
37 yaşındaki ‘kasap damat’ Petr Begun, ülkesindeki televizyonlarda yayınlanan evlilik programına katılmıştı. 2019 yılında ekranlara gelen televizyon programında, ‘motivasyon koçu’ olduğunu söylemiş ve ‘potansiyel bir koca’ olarak yarışmaya katılmıştı. Petr Begun, evlilik programına katıldığında ise kendisinden şöyle bahsetmişti: “Neşeli, arkadaş canlısı, mutlu, aktif, kıvrak zekalı, yaratıcı, espri anlayışı olan bir iyimserim. Düşünmeye ve yaratmaya çalışıyorum, çabuk öğreniyorum, spor yapıyorum ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye çalışıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.