Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Aldattığı iddia edilmişti… Gizemli isim ortaya çıktı

Dünyaca şarkıcı Shakira ile futbolcu Gerard Pique’nin birlikteliği ‘ihanet’ iddiasıyla noktalanmıştı. Pique’nin, takım arkadaşı Gavi’nin annesiyle ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Objetiflerden uzak yaşayan Gavi’nin annesinin fotoğrafları basına yansıdı.

Aldattığı iddia edilmişti… Gizemli isim ortaya çıktı
13 Temmuz 2022 14:47
139
A+
A-

Ünlü şarkıcı, ‘ihanet’ söylentilerinin ardından oyuncu Chris Evans’ı Instagram’da takibe almıştı. Evans da Shakira’nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince ‘aşk’ dedikoduları hızla yayılmaya başlamıştı. Ancak dünyaca ünlü şarkıcı, Evans sonrası da durmamış ve birçok erkek ünlüyü takip etmişti.

‘Evden kovdu’ iddiası

İspanyol medyasına göre Pique aldatma olayının ardından Shakira tarafından evden kovulmuş ve birkaç hafta ayrı yaşamıştı.
Aldatma iddialarının gündeme gelmesi sonrası Shakira ve Pique’den ortak bir açıklama gelmiş ve ikili ayrıldıklarını duyurdukları için üzgün olduklarını ve en büyük önceliklerinin çocukları olduğunu ve bu nedenle onların iyiliği için mahremiyet istediklerini söylemişti.

Kolombiyalı şarkıcının, sevgilisini suçüstü yakaladığı, Pique’nin ise, “Ben masumum!” diyerek, kendisini savunduğu belirtilmişti.

Yatakta yakalandı

İspanyol yayın organı El Periodico’nun iddiasına göre, Gerard Pique Shakiraiyı aldattı. Shakira eve geldiği sırada Gerard Pique’yi başka bir kadınla ilişki yaşarken yakaladı.

O isim bakın kim çıktı

Pique ise ‘Ben masumum’ diyerek kendisini savundu. Gerard Pique’nin Barselona’daki eski dairesinde kaldığı ve ilişkilerinde bir problem yaşandığı öne sürüldü.
İddiaya göre yıldız futbolcunun ilişki yaşadığı kadın, Barcelonalı genç yıldız Gavi’nin annesi olduğu ortaya çıktı. Gavi’nin ise olaydan haberi yok.

3 Grammy ödülü sahibi Kolombiyalı şarkıcı Shakira’nın, serveti merak konusu olmuştu. Forbes’a göre yatırımları ve gayrimenkul gelirleri olan Shakira’nın bireysel serveti 300 milyon Euro. Dünyanın önemli yerlerinde mülkü olan Shakira’nın bir de Bahamalar’a adası var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.