Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Sevgi Çetin cinayetinde duruşma ertelendi

Ankara’nın Mamak ilçesinde sevgilisi Sevgi Tekin’i silahla öldüren Gökhan Ağtaş’ın yargılanmasına devam edildi.

Sevgi Çetin cinayetinde duruşma ertelendi
17 Mayıs 2022 12:01
118
A+
A-

Başkentte 4 Ocak tarihinde sevgilisi Sevgi Tekin’in yaşadığı evin camını kırarak eve zorla giren Ağtaş, sevgilisini 10 el ateş ederek öldürmüştü. Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanık Ağtaş, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

‘Kasten öldürme’ , ‘cebir tehdit veya hile kullanarak silahla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘haberleşmenin engellenmesi’, ‘nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme ve mala zarar verme’ suçlarından hakkında iddianame hazırlanan Ağtaş için 95 yıl hapis cezası ile yargılanmasına karar verildi. Bir sonraki davada duruşma salonunda hazır bulunmak istediğini belirten Ağtaş, Tekin’i kasten öldürmediğini ve pişman olduğunu söyledi. Mahkeme başkanı dosyanın mütalaa aşamasına geldiğini ve gelecek celse mütalaasını hazırlaması için dosyayı cumhuriyet savcısına verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Elzemhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.