Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Sedat Peker’in kızı YouTube kanalı açtı! İlerleyen günlerde babası konuk olacak

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kızı Mila Peker, video paylaşım sitesi YouTube’ta videolarını paylaşmaya başladı.

Sedat Peker’in kızı YouTube kanalı açtı! İlerleyen günlerde babası konuk olacak
17 Ağustos 2022 14:10
148
A+
A-

YouTube videolarında iktidara yakın isimlere ilişkin olarak iddialarıyla gündeme gelen ve bir süredir video paylaşmayan Sedat Peker’in eşi Özge Peker, Mila’nun YouTube kanalına, babası Sedat Peker’in de ilerleyen günlerde konuk olacağını söyledi.

Özge Peker paylaşımında, “Benim minnak kızım kendi ısrarları ve diretmesi üzerine sonunda bir YouTube kanalına sahip oldu. Kanalının ismi; Mila Peker. Kendisini çok uyardım ve hep kibar olması gerektiğini, aksi halde kanalın kapanacağını da belirttim ona. Mila’nın kanalı, aşırı doğal bir kanal. Kimsenin olmadığı bir yerde Lina ile çekmişler telefonla, sadece bir yeri bip’ledik ve olduğu gibi yayınladık kesmeden biçmeden. Mila hayaline kavuştu devamı için YouTube’a bekleriz sizleri. Miloş’a destek olmak isterseniz, kanalına abone olmayı unutmayın” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.