Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Sedat Peker-Mehmet Ağar gerilimi: ‘Bu işi düzelt yoksa SADAT’çılardan kötü duruma düşersin’

Sedat Peker’in ortaya attığı iddialar sonrası Mehmet Ağar Azerbaycan medyasına kendisi ile ilgili iddialara ilişkin açıklamada bulunmasının ardından Peker cephesinden yeni hamle geldi.

Sedat Peker-Mehmet Ağar gerilimi: ‘Bu işi düzelt yoksa SADAT’çılardan kötü duruma düşersin’
24 Haziran 2022 19:51
160
A+
A-

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’ yayınlama başladığı ifşaa videolarında  ilk olarak  eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ı hedef almış,  Ağar’ın Azeri patron Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu Yalıkavak Marina’ya çöktüğünü iddia etmişti.

Sedat Peker Ağar’a ilişkin pek çok iddiayı öne sürerken  Mansimov ‘eski arkadaşı’ Ağar ile ilgili açıklama yapmış, ”Devam etmek istemedim, yanımda istemedim, ayrıldı. Ben Mehmet Ağar’ı milliyetçi biliyordum. Daha doğrusu birileri beni tanıştırmıştı zamanında. O günler de en kötü günleriydi, soruşturma geçiriyordu. Davaları sürüyordu. Milliyetçi olarak destek olmaya çalıştım. Başka bir şey yok” demişti.

Uzun bir aradan sonra Azeri basınına konuştu
Eski İçişleri bakanı Mehmet Ağar, aylar sonra Azeri gazeteci Eynulla Fatullayev’e yaşananlara dair ve Mansimov ile aralarında geçenlere ilişkin konuştu.

”Konuştuklarının hepsi yalandır aşağı yukarı” diyen Mehmet Ağar, “Bir tanesine cevap vereyim” ifadelerini kullanarak şu ifadeleri kullandı:

“Diğerlerini ciddiye bile almıyorum. Ben cezaevinde yatarken cezaevine helikopter pisti yaptırdığımı söyledi. Onu yaptıran o dönem ki Nazilli Belediye reisidir. Bugün de MHP Aydın İl Başkanıdır. Hangi bir yalanını söyleyeyim çok. Onun için bana yakışmaz. Çünkü onun düştüğü seviyeye düşmek bizim işimiz değil. Kendi kendine konuşuyor. Bizim meselelerimiz ciddi meselelerdir. Devletin meseleleridir. Milletin meseleleridir. Boş boş şeyler konuşuyor.”

Akşam saatlerini işaret etti 
Ağar’ın açıklamaları gündemde yer bulmasının ardından Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile akşam saatlerini işaret etti.  

Olur, şu ifadeleri kullandı:
”Mehmet ağar derin Devletin başı, Mübariz Mansimov’un söylediği şeylerden sadece birini yalanlamışsın. Ancak bazı gazeteler Sedat Peker’i yalanladı diye haber yapmışlar. Reis yalanlanmayı hiç sevmez. Bence bu işi düzelt yoksa akşama sadat’cılardan daha kötü duruma düşersin”

PEKER RT’LEDİ

Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri’nde kaldığı bilenen ve sosyal medya yasağı bulunan Sedat Peker’in, Olur’un söz konusu paylaşımını retweet ettiği de görüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.