Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Savaştan kaçan mülteciye kapılarını açtılar! 1O yıllık ilişkileri 10 günde bitti!

Rusya’nın 24 Şubat’ta Ukrayna’yı işgal etmesinden sonra ülkeden kaçan ve 10 yıllık ilişki 10 günde yıkıldı10 yıllık ilişki 10 günde yıkıldı

Savaştan kaçan mülteciye kapılarını açtılar! 1O yıllık ilişkileri 10 günde bitti!
22 Mayıs 2022 15:24
150
A+
A-

Ukrayna’daki savaştan kaçıp  İngiltere’ye sığınan sivillere yardımcı olmak  isteyen Lorna ve Tony’nin evlerine aldıkları 22 yaşındaki mülteci Sofiia ve Tony’nin yakınlaşmasının ardından Tony ve  Garnett’in    10 yılı aşkın süren birlikteliği sona erdi.

İngiliz medyasına açıklamalarda bulunan 3 çocuk annesi olan Garnett,  Tony’nin kendisinden Sofiia için ayrıldığını açıkladı.  Lviv’den İngiltere’ye sığınmak zorunda kalan Sofiia’nın, ülkeye girdikten sonra Tony’i “gözüne kestirdiğini” iddia eden Garnett, “Ona evimizin kapılarını açtık ve o bana böyle karşılık verdi” diyerek sitem etti.

Sofiia’nın gelişinden 10 gün sonra Tony ve Sofiia’nın evden ayrılma kararı aldığını söyleyen Garnett, 10 yıldır birlikte olduğu 29 yaşındaki partnerinin kendisine “hayatımın sonuna kadar onunla yaşamak istiyorum” dediğini de dile getirdi.

Yuvası yıkılan genç kadın, “O İngiltere’ye geldiğinden beri onunla olmak istiyordu. Arkasında bırakacağı yıkımı umursamadan davrandı. İki hafta içinde bildiğim her şey bütün düzenim altüst oldu” dedi.

Lorna, “Ben birine evinin kapılarını açmanın doğru bir şey olduğunu düşünüyordum” derken Sofiia’yı eşi Tony’nin Facebook grupları üzerinden bulduğunu da dile getirdi. Lorna, “Partnerim doğru bir şey yapmak istediğini söyledi ve hükümetin oluşturduğu mülteci destek gruplarından Sofiia ile iletişime geçti” dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tony, “İşlerin bu hale gelmesinden dolayı çok üzgünüm. Burada Lorna’nın hiçbir suçu yok, bu önceden planlanmış bir şey değildi” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.