Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Reza Zarrab, Ebru Gündeş’e karşı harekete geçti

Reza Zarrab, 10 yaşındaki kızının vekaletini almak için mahkemeye başvurdu.

Reza Zarrab, Ebru Gündeş’e karşı harekete geçti
9 Temmuz 2022 10:21
98
A+
A-

Kara para aklama suçlamasıyla 2016 yılında ABD’de tutuklanan, itirafçı olduktan sonra tahliye edilen ve şimdilerde sahte isimle Miami’de yaşadığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile eski eşi Ebru Gündeş arasındaki gerginlik sürüyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Zarrab, Gündeş’e velayet davası açtı.

10 yaşındaki kızı Alara’nın velayetini isteyen Zarrab, ayrıca Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nden duruşmaların gizli yapılması için de karar aldırdı.

Ebru Gündeş’in son olarak Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişki yaşadığı ileri sürülmüştü; ardından Rassan Khoshnaw mahkemeden telefon ve bilgisayarının hacklendiğini öne sürerek erişim engeli talebinde bulunmuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.