Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Nez’den herkesi şok edecek cinsellik açıklaması

Bir döneme damga vuran Nez, konuk olduğu bir programda cinsel hayatını ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nez’den herkesi şok edecek cinsellik açıklaması
14 Temmuz 2022 20:30
185
A+
A-

“Sakın Ha” isimli şarkısıyla bir döneme damga vuran Nez, Cake Mosq isimli YouTube kanalında yayınlanan Buralarda Neler Dönüyor Bi Bilsen programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında konuşan şarkıcı, cinsellikle ilgili soruları da yanıtladı.

“Açık ilişki yaşamak  istiyorum”

Şarkıcı Nez, sunucunun “Açık ilişki yaşadın mı yaşayabilir misin?” sorusuna “Ben kıskanç bir kadın değilim, zaman geçmiştir olabilir, açık ilişkiyi ben yaşamak istiyorum genellikle. Büyük konuşmamak lazım” cevabını verdi.

“Sinema salonunda cinsel ilişkiye girdim”

Cinsel hayatıyla ilgili de konuşan Nez, cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yerleri de anlattı. Bir sinema salonunda cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen şarkıcı, “Özel jet, yalan söylemeye gerek yok. Özel jetim vardı bir dönem. Konserden konsere kullanıyordum ve jette oldu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.