Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Kehanetleriyle sosyal medyada gündem oldu! Söyledikleri bir bir çıktı

Sosyal medyada yeni nesil Baba Vanga olarak kısa sürede ünlenen 19 yaşındaki Hannah Carroll, 2022 yılının başlarında kehanetlerini içeren bir paylaşım yapmıştı

Kehanetleriyle sosyal medyada gündem oldu! Söyledikleri bir bir çıktı
15 Ağustos 2022 15:35
212
A+
A-

2022’nin 10 büyük olayını doğru bir şekilde tahmin eden Hannah Carroll isimli bir sosyal medya kullanıcısı kısa sürede kehanetleri sayesinde ünlenmeyi başardı. 2022 yılının Ocak ayında içinde bulunduğumuz seneye dair 28 tahminini paylaşan Carroll, öngörülerinin içsel bir durum olduğunu belirtti.

ÜNLÜLER DÜNYASINI TAHMİN ETTİ
Carroll’un 2022 yılı kehanetleri arasında daha çok ünlüler dünyasını ilgilendiren konular yer aldı. Sosyal medyada popüler olan isim şimdiye kadar Harry Styles ve Beyonce’nin yeni albümleri, Rihanna’nın hamile kalması ve Nick Jonas ve Priyanka Chopra’nın bir bebeği karşılaması da dahil olmak üzere 10 olayı doğru bir şekilde bildi.
Kardashian ailesine özel bir ilgi duyduğunu dile getiren Carroll, Khloe ve Tristan Thompson ile Kourtney ve Travis Scott’ın ilişkilerine dair doğru tahminlerde bulundu. Bu aileye dari son tahmini olan Pete Davidson ve Kim Kardashian’ın ayrılığı ise geçtiğimiz haftalarda teyit edildi.

“ONLARIN GERÇEKLEŞTİĞİNİ GÖRMEYİ SEVİYORUM”
Amerika Birleşik Devletleri’nin Foxborough bölgesinde yaşayan Caroll, “Tahmin ettiğim bir şeyin gerçekleştiğini görmek gerçekten heyecan verici. Onların gerçekleştiğini görmeyi seviyorum. Her zaman popüler kültür ve ünlülerle ilgiliydim, bu yüzden tahminlerimin çoğu bununla ilgiliydi. Her zaman bir şeylerin olacağını önceden biliyordum” dedi.

Sosyal medyada popüler olduktan sonra kullanıcılara kişisel okumalar yaptığını dile getiren Carroll, “Artık insanların bana kendi fotoğraflarını gönderdiği bir işim var ve ne zaman bebek sahibi olacaklarını, kariyerlerini değiştireceklerini ya da aşkı bulacaklarını hissedebiliyorum. İnsanlar bana sürekli mesaj atarak tahminlerimin gerçekleştiğini söylüyorlar, hatta kesin tarihe kadar. Bunu duymak çok güzel. Kişisel olarak insanlar için yaptığım tahminlerin çoğu gerçekleşti ve bana her zaman ne kadar doğru olduğumu söylüyorlar ki bunu duymak çok güzel” diye konuştu.
İŞTE HANNAH CARROLL’UN KEHANET LİSTESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.