Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

İletişim Başkanı Altun Afrikalılara Erdoğan propagandası yaptı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 25 Mayıs Afrika Günü nedeniyle İstanbul’da düzenlenen Türkiye-Afrika Medya Zirvesi’nde konuştu.

İletişim Başkanı Altun Afrikalılara Erdoğan propagandası yaptı
25 Mayıs 2022 13:48
126
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 25 Mayıs Afrika Günü nedeniyle İstanbul’da düzenlenen Türkiye-Afrika Medya Zirvesi’nde konuştu.

Afrikalı diplomatlar ile kamu kurumlarının yöneticileri, medya temsilcileri, akademisyenler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin katıldığı, Türk ve Afrikalı medya mensupları arasında iş birliği ve eşgüdümün güçlendirilmesi amacını taşıyan zirvenin açılış konuşmasını yapan İletişim Başkanı Altun, konuşmasının önemli bir bölümünü Erdoğan’ı savunmaya ayırdı.

Altun’unyaptığı konuşma şöyle: 
 “Dezenformasyon ve yalan endüstrisi dünya yüzeyinde demokrasilerin en büyük düşmanıdır. Ne yazık ki bugün Türkiye’de dünya yüzeyinde sistematik yalan ve dezenformasyona en fazla maruz kalan ülke konumundadır. Bunun nedeni Türkiye’nin son 20 yılda sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirdiği kalkınma devrimi ve atılımdır. Eğer bu kalkınma devrimi ve atılım olmasaydı bugün itibariyle Türkiye uluslararası alanda bu denli yoğun bir dezenformasyona ve yalan endüstrisinin sistematik karalama kampanyalarına muhatap olmayacaktı. Bugün Türkiye artık dışarıdan yönlendirilen, dış güçlerden, batıdan emir alan bir ülke değildir” diye konuştu.

İDDİALARI AFRİKALI KONUKLAR DA ÖĞRENDİ
Yaptığı konuşmada  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün akşamki iddialarına değinen  Altun, konuşmasına  şöyle devam etti: 

“Bütün bunlara elbette kirli dezenformasyon kampanyaları, yalan kampanyaları eşlik etti. Bunun bir örneğine daha dün akşam şahitlik ettik. Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik iftira ve yalanlarla karşı karşıya kaldık. Dün gerekli cevaplar verildi. Şunu açık ve net şekilde burada da vurgulamak istiyorum ki sömürgecilerin, onların yerli iş birlikçilerinin, terör örgütlerinin gücü Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yetmez. Cumhurbaşkanımız dün olduğu gibi bugün de yarın da bu ülke için aşkla çalışmaya, aşkla koşmaya devam edecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.