Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

İçişleri Bakanı Soylu, Bayrampaşa’da Giresun Gönülleri Derneği açılışına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa’da Giresun Gönülleri Derneği’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “O afette ortaya çıkan hem maddi hem manevi, bütün karşı karşıya kaldığımız süreçlerin her birinde Giresunlu hemşerilerimizle hakikaten bir kardeş ve aile bütünlüğü içerisinde olduk” dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Bayrampaşa’da Giresun Gönülleri Derneği açılışına katıldı
17 Eylül 2022 23:54
163
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa’da Giresun Gönülleri Derneği’nin açılış törenine katıldı. Törene Bakan Soylu’nun yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, dernek başkanı, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesiminin ardından Bakan Soylu ve beraberindekiler dernek binasını gezdi. Vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramları gerçekleştirildi.
Açılışta konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Memleketimizin cesur hem güzel gönüllü insanlarının, hem üretken hem mert hem merhametli insanların yaşadığı, sırtımızı dayayacağımız, omuz omuza yürüyeceğimiz, ekmeği yenir, suyu içilir, güzel şehrin, güzel insanlarının oluşturduğu bu güzel derneğin, bu mekanın açılışında bulunmaktan büyük bir onur duyuyor hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

“Giresunlu hemşerilerimizle bir kardeş ve aile bütünlüğü içerisinde olduk”
Giresun’da yaşanan afetten söz eden Bakan Soylu, “Giresun etkileri çok fazla olan afet geçirdi. O günden itibaren Giresun geçirdiği afet konusunda Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu irade ile her noktada yanlarında olduk. O afetten ortaya çıkan hem maddi hem manevi bütün karşı karşıya kaldığımız süreçlerin her birinde Giresunlu hemşerilerimizle hakikaten bir kardeş ve aile bütünlüğü içerisinde olduk. Olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Bakan Soylu, konuşmasında Bulgaristan İçişleri Bakanı ile görüşmek için Edirne’ye gideceğini söyledi. Programın ardından dernek binasından ayrılarak yola çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.