Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Hakan Karaahmet, Nahid Yamak’a cevap verdi: “Terbiyesiz adam, yine mi alkollüsün”…

Önceki dönem Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, usulsüzlük yaptığı iddialarına düzenlediği basın toplantısıyla cevap verdi. Başkan Nahid Yamak’ın bu yöndeki açıklamalarına sert sözlerle tepki gösteren Karaahmet, 52 milyon lira aldı iddiasına “Bizim tüm işlemler banka üzerinden gerçekleşmiştir. Bana iade olan paralar da, benim verdiklerimin de hepsinin dekontu vardır. Kulübün muhasebesi orada” demekle yetindi.

Hakan Karaahmet, Nahid Yamak’a cevap verdi: “Terbiyesiz adam, yine mi alkollüsün”…
13 Haziran 2023 13:10
959
A+
A-

Yamak’ın 1 milyon 200 bin prim aldı sözlerine değinen Hakan Karaahmet, “Terbiyesiz adam, kulüp başkanı prim mi alır? İnsanda biraz vicdan, biraz karakter olur. Yine mi alkollüsün? Bahsi geçen dekont benim kulübe verdiğim paranın iadesine ait. Kefen giydim, gidiyorsun ne kefeni savaşamı gidiyorsun diyorsun!” ifadeleriyle sert çıkıştı.

Karaahmet, “Terbiye sınırlarını aşan çirkin açıklamalarını şaşkınlıkla izledim. Kaybeden bir insanın ruh hali bozuk olabilir, sağlıklı düşünemiyor olabilir, bunları anlıyorum. Ancak, söylediği gerçek dışı ve uydurma iddialar ile haddini aşmıştır. Şahsıma yaptığı itibarsızlaştırma saldırılarını yargıya taşıyıp kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğum bilgisini kamuoyuna saygılarımla sunuyorum” diye konuştu.

Hakan Karaahmet şöyle konuştu: “Benim dönemde 350 Milyon TL para döndü. Beni hiç sevmeyen bir grup var. Siz büyük grupsunuz. Bir grup bu senin eserin diye bağırdı. Evet benim eserim. Takımı ben çıkardın, ben kurdum.Şuan ki yönetim biçimiyle biz 10. hafta düşerdik. Maç toplantısına alkollü çıkarsan sıkıntı. Hocanın önüne geçersen sıkıntı. Sen bir puan daha toplayamamışsın suçlusu ben miyim? Giresunspor, İstanbulspor ile berabere kalsa sıkıntı yok. Becerebilirsen sponsorluk alabilirsin. Alamadılar. Giresunspor’un şuan 20 milyon TL’nin üzerinde şahsi kefaretim var. Herkes kötüyü konuşmak istiyor ama 35 milyon TL bu kulübe para soktuk.”

Kaynak: Giresun28haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.