Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Evlilikleri sona mı eriyor! Flaş açıklama geldi

Fahriye Evcen’in, Burak Özçivit’in sesini yükseltmesi sonucu evini terk ettiği iddia edilmişti. Ayrılık haberlerine isyan eden Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’ten peş peşe paylaşım geldi.

Evlilikleri sona mı eriyor! Flaş açıklama geldi
10 Ağustos 2022 19:22
197
A+
A-

Fahriye Evcen ile kayınvalidesinin tartıştığı ve Burak Özçivit’in de eşine “Fahriye artık yeter” diye bağırdığı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. tv100’den Arda Aşkın Aksoy’un haberine göre, Çıkan haberlerden sonra yakınları ünlü çifti telefon yağmuruna tuttu.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti yakınlarına “Şu an denizdeyiz, çıkan haberler külliyen yalan” diyerek iddialara son noktayı koymuştu. Bir tepki de sosyal medyadan geldi.

Çift ayrılık haberlerine çok sinirlendi. Burak Özçivit sosyal medya hesabından, eşi Fahriye Evcen ile fotoğraf paylaşıp “Artık saçmalamayın yeter” diyerek ayrılık haberlerine son noktayı koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.