Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Esra Ezmeci’ye gelen itiraf herkesi şok etti: ‘Eşim başka biriyle olduğumu biliyor ama bir şey demiyor’

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle yaptığı soru cevapta Ezmeci’ye gelen sorular herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Esra Ezmeci’ye gelen itiraf herkesi şok etti: ‘Eşim başka biriyle olduğumu biliyor ama bir şey demiyor’
18 Temmuz 2022 15:32
214
A+
A-

36 yaşındaki uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan gelen itiraf ve sorularla olay olmaya devam ediyor. Ünlü psikolog Esra Ezmeci, kitaplarında ve günlük yaşantısında insanlara tavsiyeler vererek, evlilikleri ve ilişkileri kurtardığını iddia ediyor.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken “Bu kadar da olmaz yorumları” beraberinde geliyor.

Ezmeci’ye bu defa bir takipçisi, “Eşim başka biriyle olduğumu biliyor ama bir şey demiyor. Sizce normal mi?” diye yazdı. Ezmeci’nin buna yanıtı ise, “Burada normal olmayan iki durum var. Birincisi sizin evliyken başkalarıyla görüşmeniz. İkincisi eşinizin ses çıkarmaması. Böyle bir durumda ayrılık en dürüstü olmalı” oldu. Esra Ezmeci son günlerin Haydar Dümen’i olarak anılıyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.