Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Biden’ın oğlunun telefonu hacklendi, skandal görüntüler ortaya çıktı! Babasını ‘pedofili peder’ diye…

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın cep telefonundan sızan verilerde uygunsuz görüntüler yer alıyor. İddialara göre Joe Biden’ın oğlu Hunter Bider babasını ‘Pedofili Peter’ olarak kaydettiği öne sürüldü.

Biden’ın oğlunun telefonu hacklendi, skandal görüntüler ortaya çıktı! Babasını ‘pedofili peder’ diye…
12 Temmuz 2022 11:23
203
A+
A-

Anonim kullanıcıları olan 4Chan isimli sitede yayınlanan veriler içerisinde Hunter Biden’ın uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde içeren görüntüler, porno sitelerde yapılan ’12 yaş’ araması ve babası Joe Biden’ı ‘Pedofil Peter’ olarak kaydetmesi gibi skandal detaylar yer alıyor.

Hunter Biden’ın daha önce de bilgisayarı hacklenmiş ve birçok çıplak fotoğrafı basına sızmıştı.

Hunter Biden’ın sızan fotoğrafları arasında küçük yaştaki kız çocuklarıyla olan görüntüleri de bulunuyor. Oğul Biden’ın ayrıca ‘taş’ olarak bilinen kokain türünü tartarken ve kullanırken görüntüleri de ortaya çıktı.

Hunter Biden’ın Iphone verilerinde, aile sohbet grubu ile yaptığı yazışmalar da ortaya çıktı.

Ailesindeki her üyeyi adı ve soyadıyla kaydeden oğul Biden’ın, babasını ‘Pedofil Peter’ olarak kaydettiği görüldü.

Joe Biden’ın daha önce bir internet sitesinde ‘Peter Henderson’ mahlasıyla üyelik aldığı ortaya çıktı.

Peter Henderson, ABD’nin ünlü macera ve politik roman yazarı Tom Clancy’nin romanlarındaki bir Sovyet KGB ajanının adıydı.

Öte yandan, Hunter Biden’ın bir hayat kadınına yaptığı 4 bin 500 dolarlık ödeme yaptığı da paylaşılan veriler arasındaydı. Verilere göre Biden, kadına ödemeyi çekle yaptı.

Amerikan medyası sessiz

Hunter Biden’ın telefonundaki veriler ortalığa saçılırken, ABD merkez medyası konuya temkinli yaklaşmayı tercih ediyor.

ABD basınında yer alan haberlerde görüntüler için ‘doğrulanmamış sızıntı’ ifadeleri yer alırken, Beyaz Saray’ın konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadığı ifade edildi.

Cumhuriyetçiler ise medyanın konuya sansür uyguladığını ve skandalın üstünü örtmeye çalıştığını savunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.